Jollakoulu

LPS:n jollakoulussa opitaan purjehduksen perusteet ja saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä ja monipuolisesta lajista.
Jollakoulu järjestetään pääasiassa aamupäiväryhminä maanantaista torstaihin Myllysaaressa Lahdessa.

Ryhmät järjestetään, kun siihen on ilmoittautunut vähintään 4 kurssilaista. Suurin ryhmäkoko on kuitenkin 12.

Aikataulut ja hinnat 2020

Aamupäivän alkeiskurssit

27.-30.7. klo 08:30-12:00
3.-6.8. klo 08:30-12:00

Hinta: 100 €. 
Hinta sisältää kurssin lisäksi diplomin ja kahdet viikkotreenit purjehduskoulun jälkeen. Osallistujat liitetään automaattisesti LPS:n jäseniksi jäsenetuineen. Osallistujat ovat vakuutettuja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kautta.

Erityislasten jollakoulu

Järjestämme erityishuomiota vaativille lapsille jollakoulun kolmen päivän kurssina. Tämä on kaikille mahdollinen tilaisuus tulla tutustumaan jollapurjehdukseen. Toivomme, että olet 8-12 vuotias, vesi on ennestään tuttu elementti ja olet uimataitoinen. Vesille mentäessä on purjehtijoilla mukana koulutettu ohjaaja sekä tarvittaessaapuohjaajat jollissa. Erityislasten jollakoulut ovat osa Special Olympics Finland unified -toimintaa, jossa erityistä tukea tarvitseva urheilee vammattoman parin kanssa.

20.-22.7. klo 13:00-15:00
21.-23.7. klo 10:00-12:00
Hinta: 50 € (mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ravintola Kommodorissa Myllysaaressa). Hinta sisältää kurssin lisäksi diplomin. Osallistujat liitetään automaattisesti LPS:n jäseniksi jäsenetuineen. Osallistujat ovat vakuutettuja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kautta.

Peruutukset

Osallistumisen peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua kustannuksetta, 1-7 pv ennen kurssin alkua peritään puolet kurssimaksusta, määräajan jälkeen koko kurssimaksu.

Ilmoittautuminen purjehduskouluun