Jollakoulu

LPS:n jollakoulussa opitaan purjehduksen perusteet ja saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä ja monipuolisesta lajista.
Jollakoulu järjestetään pääasiassa aamupäiväryhminä maanantaista torstaihin Myllysaaressa Lahdessa.

Ryhmät järjestetään, kun siihen on ilmoittautunut vähintään 4 kurssilaista. Suurin ryhmäkoko on kuitenkin 12.

Aikataulut ja hinnat

Jollakoulun hinta 120 €. Hinta sisältää kurssin lisäksi diplomin ja kahdet viikkotreenit purjehduskoulun jälkeen.

Seuraavat jollakoulut järjestetään kesä-elokuussa 2022. Ilmoittautumislinkit tulevat tälle sivulle keväällä ennen jollakoulujen alkua.

Lisätietoja junioritoiminnasta: Mirja Kreander junioritoimikunna pj, sähköposti: mirja.kreander@gmail.com

Ilmoittautumiset ja maksut Suomisport-palvelussa

LPS:n junioritoiminta kantaa Olympiakomitean tähtimerkkiä.

Olympiakomitean tuottama Suomisport on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu missä voit yhdellä Sportti-id:llä hoitaa asiointia yli 1600 urheiluseurassa, nyt myös Lahden Purjehdusseurassa. Suomisport toimii tietokoneella tai näppärästi ilmaisella mobiilisovelluksella, jonka voi ladata Google Playsta tai App Storesta.

Suomisportissa jokainen hallitsee itse omia tietojaan. Liikkujien ja urheilijoiden tieto kertyy heidän omalle sporttitililleen tietosuojalain edellytysten mukaan. Yksi kirjautuminen, lukuisat palvelut. Liikkujat ovat palvelussa ainoastaan yhden kerran, näin osallistumisdata on luotettavaa. Sporttitilin luotuaan liikkuja voi hallinnoida 130 liikuntalajin palveluja sekä omia että lastensa harrastuksia.

Lisätietoja palvelusta Suomisportin sivuilta