Aktiviteetit – Saaressa on elämää

Myllysaari tarvitsee elämää. Saari on juniori-, harraste- ja kilpapurjehduksen keskus keskellä Lahden kaupunkia. Paviljongissa nautitaan ravintolapalveluista.

Kesän tullen kehitämme aktiviteettitarjontaa perustoiminnan lisäksi. Talveksi olemme avanneet pikkusaunalle talviuintipaikan. Koska talviuinnille on valtava kysyntä Lahdessa, Myllysaareen avautui ensimmäistä kertaa talviuintipaikka, joka elämyksellisyydellään, rauhallaan ja maisemallaan tarjoaa uimarille mieleenpainuvan kokemuksen.

Elämyksellistä talviuintia Myllysaaressa

LPS ylläpitää talviuintipaikkaa ja pukutiloja Myllysaaressa. Talviuintipaikka sijaitsee ns. pikkusaunan kaupungin puoleisella (itäisellä) rannalla.

Osoite: Myllysaarenkatu 12 (kulku Jalkarannantieltä)
Talviuintimaksu on 40€/kausi.

HUOM! Loppukauden talviuintitarjous 10€

Talviuinnin voi nyt maksaa myös Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla!

Kausi kestää tammikuusta (poikkeuksellisen myöhäinen avaus) huhtikuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittautuminen talviuimariksi

Talviuimariksi ilmoittautuminen tapahtuu sivun laidassa olevalla lomakkeella ja maksamalla 40€:n kausimaksu. Ilmoittautumisen ja maksun saavuttua ilmoitettuun puhelinnumeroon lähetetään ovikoodi ja vahvistus jäsenyydestä.

Talviuintiavanto on kausimaksun maksaneille aina avoinna, aikatauluja ei ole, vaan jokainen voi pulahtaa itselle sopivaan aikaan!

Pukutilat

Naisille ja miehille löytyvät omat pukutilat ”pikkusaunan” rakennuksesta. Pukutilojen ovet on varustettu koodilukoilla. Pukutilat ja kulku tiloihin on valaistu.
WC:tä ja saunaa Myllysaaressa ei ole.

Avanto

Avanto sijaitsee Myllysaaren itärannalla. Väylä pukutiloista laiturille ja avannolle on valaistu. Avantoon johtavat puiset portaat  molemminpuolisine kaiteineen. Veden syvyys laiturin päässä on 146cm, eikä vesi ole virtaavaa. Avanto pidetään avoimena kierrätyspumpulla.

Siisteys

Pukutilojen ja avantouintipaikan siisteyttä pidetään yllä yhteistyöllä Lahden Purjehdusseuran vastatessa toiminnasta. Puutteista tai ongelmista pyydämme käyttäjiä ilmoittamaan välittömästi numeroon 044 0698 450.

Kulku Myllysaareen

Myllysaareen kuljetaan jalkaisin siltoja (kolme siltaa) pitkin Jalkarannantien vieressä olevalta parkkialueelta. Autoliikenne saareen ei ole mahdollinen.

LPS ei pidä yllä kulkureittejä, mutta vaikka talvikunnossapitoa ei Myllysaareen ole, polut ovat aktiivisessa käytössä ja kävelyreitti lähes aina avoinna.

Turvallisuus

Heittoliina ja pelastusrengas löytyvät pukutilana toimivan rakennuksen seinästä, laiturilta on välitön näköyhteys turvavarusteisiin. Pukutiloista (naisten) löytyy ensiaputarvikkeita. Pukutiloista sekä pikkusaunan seinästä löytyvät ohjeet hukkuneen elvytykseen, avunhälyttämisohjeet (hätänro 112, Myllysaaren osoite ja koordinaatit) ja sekä yleiset ohjeet avantoon menoon. Väylä pukutiloista laiturille sekä laituri itsessään voi olla liukas. Uimarin tulee noudattaa varovaisuutta.


Loppukausi talviuintia 10€!

Lisätietoja talviuinnista antaa

Soili Hirvonen 0400 837 583

Mobilepay

34005

Ilmoittaudu talviuimariksi

Tietoja käytetään vain talviuintitoimintaan.
Tutustu talviuintia koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Maksaminen

Käytössämme on tällä hetkellä ensisijaisesti MobilePay, ePassi tai Smartum -maksumahdollisuudet. MobilePay QR-koodi ja numero löytyvät sivun ylälaidasta.


Lue lisää talviuinnista:

Suomen Latu | Talviuinti

SUH | Turvallisuus talviuinnissa