Myllysaaren kylmäuinti – Saaressa on elämää talvellakin

Myllysaari tarvitsee elämää. Kylmäuintipaikka on avoinna kaikille kylmäuinnista nauttiville.

Myllysaaressa toimii kylmäuintipaikka toista kautta. Koska kylmäuinnille on valtava kysyntä Lahdessa, halusimme tarjota elämyksellisyydellään, rauhallaan ja maisemallaan talviuimareille mieleenpainuvan kokemuksen.

Elämyksellistä kylmäuintia Myllysaaressa

LPS ylläpitää kylmäuintipaikkaa ja pukutiloja Myllysaaressa. Kylmäuintipaikka sijaitsee ns. pikkusaunan kaupungin puoleisella (itäisellä) rannalla.

Kylmäuintikausi: 1.10.2023-30.4.2024
Osoite: Myllysaarenkatu 12 (kulku Jalkarannantieltä)

Maksut

Kausimaksu 55€
LPS:n veneilyjäsenet 40€
Kertakäynnit 3€ (tapahtumapäivät sovitaan erikseen, ks. sivun alalaita)

Talviuinnin voi maksaa MobilePay -sovelluksella, Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla sekä tarvittaessa suoraan LPS:n tilille (ilmoitathan tästä toiveesta erikseen sähköpostilla info@lahtisail.fi).

Ilmoittautuminen uimariksi

Uimariksi ilmoittautuminen tapahtuu sivun laidassa olevalla lomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautumisen ja maksun saavuttua ilmoitettuun puhelinnumeroon lähetetään ovikoodi ja vahvistus jäsenyydestä.

Talviuintiavanto on kausimaksun maksaneille aina avoinna, aikatauluja ei ole, vaan jokainen voi pulahtaa itselle sopivaan aikaan!

Pukutilat

Naisille ja miehille löytyvät omat pukutilat ”pikkusaunan” rakennuksesta. Pukutilojen ovet on varustettu koodilukoilla. Pukutilat ja kulku tiloihin on valaistu.
WC (kuivakäymälä) löytyy pukutilarakennuksen pääsystä (kulman takaa).

Kylmäuintipaikka / avanto

Avanto sijaitsee Myllysaaren itärannalla. Väylä pukutiloista laiturille ja avannolle on valaistu. Avantoon johtavat puiset portaat  molemminpuolisine kaiteineen. Veden syvyys laiturin päässä on 146cm, eikä vesi ole virtaavaa. Avanto pidetään avoimena kierrätyspumpulla.

Siisteys

Pukutilojen ja avantouintipaikan siisteyttä pidetään yllä yhteistyöllä Lahden Purjehdusseuran vastatessa toiminnasta. Puutteista tai ongelmista pyydämme käyttäjiä ilmoittamaan välittömästi numeroon 044 0698 450.

Kulku Myllysaareen

Myllysaareen kuljetaan jalkaisin siltoja (kolme siltaa) pitkin Jalkarannantien vieressä olevalta parkkialueelta. Autoliikenne saareen ei ole mahdollinen.

LPS ei pidä yllä kulkureittejä, mutta vaikka talvikunnossapitoa ei Myllysaareen ole, polut ovat aktiivisessa käytössä ja kävelyreitti lähes aina avoinna.

Turvallisuus

Heittoliina ja pelastusrengas löytyvät pukutilana toimivan rakennuksen seinästä, laiturilta on välitön näköyhteys turvavarusteisiin. Pukutiloista (naisten) löytyy ensiaputarvikkeita. Pukutiloista sekä pikkusaunan seinästä löytyvät ohjeet hukkuneen elvytykseen, avunhälyttämisohjeet (hätänro 112, Myllysaaren osoite ja koordinaatit) ja sekä yleiset ohjeet avantoon menoon. Väylä pukutiloista laiturille sekä laituri itsessään voi olla liukas. Uimarin tulee noudattaa varovaisuutta.

Tutustumistapahtumat

Lauantaina 30.12.2023 klo 10-11
Torstaina 4.1.2024 klo 17-18

Tervetuloa tutustumaan talviuintiin Myllysaareen, kertamaksu 3€/hlö!

Lisätietoja talviuinnista antaa

Soili Hirvonen 0400 837 583

Mobilepay

34005

Ilmoittaudu talviuimariksi

Tietoja käytetään vain talviuintitoimintaan.
Tutustu talviuintia koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Maksaminen

Käytössämme on tällä hetkellä ensisijaisesti MobilePay, ePassi tai Smartum -maksumahdollisuudet. MobilePay QR-koodi ja numero löytyvät sivun ylälaidasta.


Lue lisää talviuinnista:

Suomen Latu | Talviuinti

SUH | Turvallisuus talviuinnissa