Kalenteri & tapahtumat

Purjehtimaan oppii purjehtimalla

Purjehdusvuorot varataan osoitteessa sailingcenterlahti.nimenhuuto.com ja tullessasi toimintaan mukaan saat sähköpostiisi kutsun liittyä purjehtijaksi (= pelaajaksi) joukkueeseen.

Toimi kutsun saatuasi seuraavasti:

1.     Valitse itsellesi uusi salasana

2.     Muista syöttää myös puhelinnumero, jotta voimme tarvittaessa lähettää sinulle tekstiviestejä esim. äkillisistä muutoksista

3.     Muista valita kohdasta omat tiedot → ilmoitukset selaimeen muistutus varauksestasi joko päivää, kahta tai 6 tuntia ennen tapahtumaa, niin tekemäsi varaus ei pääse unohtumaan 😊 Yleistä

1.     Sailing Center kausikortin tai 10 kerran kortin ostaneena voit varata itsellesi paikan sekä Sailing Center viikkotreenit- vuoroista että avoimista vuoroista.

2.     Sailing Center viikkotreenien veneiden kipparit ilmoitetaan kahta (2) viikkoa ennen ko. purjehdusvuoroa. 

3.     Varauksia voivat tehdä vain Sailing Center kausikortin ja 10 kerran kortin ostaneet henkilöt. 

4.     Varaus tehdään klikkaamalla ”IN” kyseisen tapahtuman kohdalle. Jos et pääse osallistumaan, Sinun ei ole välttämätöntä klikata ”OUT”.

5.     Mikäli et pääsekään osallistumaan varaamallesi purjehdusvuorolle, on tärkeää, että käyt klikkaamassa ”OUT”, jotta tiedämme, kuka millekin purjehdusvuorolle on osallistumassa eikä Sinua odoteta rannassa turhaan.

6.     Varaukset on tehtävä viimeistään 24 h ennen purjehdusvuoron (= tapahtuman) alkua

7.     Kalenterissa osa vuoroista on sellaisia, joille kukaan ei voi tehdä varauksia. Tällaisia ovat esim. LUT/LAB vuoro, jolloin vene La Morra ja/tai Värsterås on varattu LUT/LAB opiskelijoiden käyttöön. Samoin esim. purjehduskurssin käytössä oleviin veneisiin ei voi tehdä varauksia.

8.     Muistathan käydä tsekkaamassa varauksesi ennen ko. ajankohtaa. Mikäli tapahtuma on peruttu, tulee siitä sinulle peruutusviesti joko tekstiviestillä (nopein tapa, muistathan syöttää puhelinnumerosi omille sivuillesi) tai sähköpostiin.

Toivomme kaikille hienoa ja turvallista J70-veneilykautta!

LPS Sailing Center Lahti toimikunta

<- Takaisin Sailing Center etusivulle