Venepaikat

Vierasvenepaikat

Myllysaaressa on vierasvenepaikkoja vieraslaiturissa. Saaressa ei ole vierasveneille tarkoitettua jätehuoltoa.

Myllysaaressa yöpyvien vierasveneiden tulee sopia vierailustaan LPS:n toimiston kanssa, lps@lahdenpurjehdusseura.fi / 044 0698 450. Vierasvenepaikkamaksu: 20 € / vrk tai 100 € / 2 viikkoa.
Maksun voi suorittaa MobilePay -sovelluksella numeroon 34005 tai seuran pankkitilille FI85 2280 3800 0418 90. Kirjoita viestiin veneen nimi/rek.nro sekä yöpymisen ajankohta.

Venepaikat

Myllysaaresta voi vuokrata venepaikkoja soutu-, purje- sekä moottoriveneille. Venepaikan jatkuminen tulee vahvistaa keväisin toimistoon 26.3. mennessä. Venepaikkamaksut laskutetaan huhtikuun aikana. Venepaikan irtisanomisesta tulee tehdä ilmoitus seuran toimistoon ja palauttaa venepaikan avain. Avaimen haltija on velvollinen suorittamaan venepaikasta kausimaksun.

Laituripaikka jäsen 250 € / ei jäsen 350 €

Soutuvenepaikka jäsen 50 € / ei jäsen 100 €

Myllysaaren venepaikkasäännöt

Myllysaaren venepaikat
Tällä lomakkeella voit kysellä vapaita venepaikkoja, varata venepaikan Myllysaaresta tai irtisanoa venepaikkasi. Myllysaaren venepaikat ovat ensisijaisesti Lahden Purjehdusseuran jäsenten käytössä, mutta vapaiksi jääneitä paikkoja voidaan vuokrata myös seuran ulkopuolisille.