Viikkoharjoitukset

Uutena seuraan? Junioritoimikunnan puheenjohtaja Mirja Kreander antaa lisätietoja ja avustaa tarvittaessa sopivan ryhmän löytämisessä, sähköposti mirja.kreander@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa purjehdusharrastuksen pariin!

Kausi 2022 (alkaa 23.5.)

 

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

Syyskuu

Vihreät

TI 17-19

TI 17-19

TI 17-19

TI 17-19

TI 17-19

Siniset

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

Mustat

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

Hinnasto

Alkeisryhmä Vihreät

Vihreät on vasta-alkajien ryhmä, jossa ei aikaisempaa purjehduskokemusta tarvitse olla. Harjoittelemme jollan käsittelyä, purjehduksen perusteita ja turvallisen vesillä liikkumisen taitoja. Etenemme askel-askeleelta helposta vaikeampaan.

Seura tarjoaa kaikille tarvittavat välineet, kuten pelastusliivit ja jollat. Tutustumiskerta on aina ilmainen.

Ryhmä aloittaa harjoittelun toukokuussa, mutta mukaan ehtii myöhemminkin.

Harrasteryhmä Siniset

Sinisten kausi alkaa kertaamalla purjehduksen perusteita ja harjoittelemalla jollan käsittelyä. Osalle uutena harjoitteluun tulee jatkopinnan käyttäminen. Tavoitteena on jollan käsittely itsenäisesti kovemmassakin kelissä. Tarvittaessa seuralta voi vuokrata jollan kesän harjoituksiin normaalilla kalustomaksulla (50€/kausi).

Ryhmässä voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita Optimisti- ja Zoom8-jollilla.

Ryhmä aloittaa harjoittelun toukokuussa.

 

Kilpapurjehdusryhmä Mustat

Kilpapurjehdusryhmä on harrastanut purjehdusta jo pidempään ja jatkaa harrastusta aktiivisesti kilpailemalla. Harjoituksissa käytetään pääasiassa purjehtijoiden omia veneitä. Tarvittaessa seuralta voi vuokrata jollan kesän harjoituksiin normaalilla kalustomaksulla (50€/kausi).

Ryhmä aloittaa harjoittelun toukokuussa.

Keskiviikkokisat

Osa purjehdustaidon oppimisesta tulee kilpailujen kautta. Koko seuran yhteiset Keskiviikkokisat on loistava mahdollisuus oppia lisää taitoja kavereiden kanssa, saada kokemuksia veneen hallinnasta tai kilpailla kaveria vastaan. Tämä on helppo tapa tutustua jalon harrastuksemme yhteen osa-alueeseen ja saada uusia mukavia kokemuksia. Kaikkia autetaan, kaikki auttavat ja kaikki mukaan!

Ja tietysti parhaat palkitaan kauden päätteeksi seuran lipunlaskussa! Mikä on paras…sarjoja on monia ja yllätyspalkintoja luvassa!

Ilmoittautumiset ja maksut Suomisport-palvelussa

LPS:n junioritoiminta kantaa Olympiakomitean tähtimerkkiä.

Olympiakomitean tuottama Suomisport on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu missä voit yhdellä Sportti-id:llä hoitaa asiointia yli 1600 urheiluseurassa, nyt myös Lahden Purjehdusseurassa. Suomisport toimii tietokoneella tai näppärästi ilmaisella mobiilisovelluksella, jonka voi ladata Google Playsta tai App Storesta.

Suomisportissa jokainen hallitsee itse omia tietojaan. Liikkujien ja urheilijoiden tieto kertyy heidän omalle sporttitililleen tietosuojalain edellytysten mukaan. Yksi kirjautuminen, lukuisat palvelut. Liikkujat ovat palvelussa ainoastaan yhden kerran, näin osallistumisdata on luotettavaa. Sporttitilin luotuaan liikkuja voi hallinnoida 130 liikuntalajin palveluja sekä omia että lastensa harrastuksia.

Lisätietoja palvelusta Suomisportin sivuilta