Viikkoharjoitukset

Junnujen purjehduskausi pyörähtää käyntiin yhteisillä kalustotalkoilla lauantaina 8.5. Laitamme yhdessä kaluston kuntoon ja syömme Myllysaaren Ravintola Kommodorissa. Varsinaiset viikkotreenit kaikilla tasoryhmillä alkavat maanantaina 17.5.

Uutena seuraan? Alkeisryhmä vihreisiin voit ilmoittautua tältä sivulta. Mikäli tulet uutena seuraan ja sinulla on aikaisempaa purjehduskokemusta, otathan yhteyttä toimistolle lps@lahdenpurjehdusseura.fi tai puhelin 044 069 8450 niin ohjaamme sinut sopivaan ryhmään. Lämpimästi tervetuloa purjehdusharrastuksen pariin!

Kausi 2021

 

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

Syyskuu

Vihreät

TI 17-19

TI 17-19

TI 17-19

TI 17-19

TI 17-19

Siniset

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

Mustat

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

MA 17-19

TO 17-19

Hinnasto

Alkeisryhmä Vihreät

Vihreät on vasta-alkajien ryhmä, jossa ei aikaisempaa purjehduskokemusta tarvitse olla. Harjoittelemme jollan käsittelyä, purjehduksen perusteita ja turvallisen vesillä liikkumisen taitoja. Etenemme askel-askeleelta helposta vaikeampaan.

Seura tarjoaa kaikille tarvittavat välineet, kuten pelastusliivit ja jollat. Tutustumiskerta on aina ilmainen. Ryhmä aloittaa harjoittelun ti 18.5.2021, mutta mukaan ehtii myöhemminkin.

Ilmoittaudu alkeisryhmä vihreisiin Suomisport-palvelussa

Harrasteryhmä Siniset

Sinisten kausi alkaa kertaamalla purjehduksen perusteita ja harjoittelemalla jollan käsittelyä. Osalle uutena harjoitteluun tulee jatkopinnan käyttäminen. Tavoitteena on jollan käsittely itsenäisesti kovemmassakin kelissä. Tarvittaessa seuralta voi vuokrata jollan kesän harjoituksiin normaalilla kalustomaksulla (50€/kausi).

Ryhmässä voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita Optimisti- ja Zoom8-jollilla.

Ilmoittaudu harrasteryhmä Sinisiin Suomisport-palvelussa

Kilpapurjehdusryhmä Mustat

Kilpapurjehdusryhmä on harrastanut purjehdusta jo pidempään ja jatkaa harrastusta aktiivisesti kilpailemalla. Harjoituksissa käytetään pääasiassa purjehtijoiden omia veneitä. Tarvittaessa seuralta voi vuokrata jollan kesän harjoituksiin normaalilla kalustomaksulla (50€/kausi).

Kauden aikana harjoituksista, kilpailuista ja muista yleisistä asioista infotaan suljetussa LPS Mustat facebook-ryhmässä.

Ilmoittaudu kilpapurjehdusryhmä mustiin Suomisport-palvelussa

Keskiviikkokisat

Osa purjehdustaidon oppimisesta tulee kilpailujen kautta. Koko seuran yhteiset Keskiviikkokisat on loistava mahdollisuus oppia lisää taitoja kavereiden kanssa, saada kokemuksia veneen hallinnasta tai kilpailla kaveria vastaan. Tämä on helppo tapa tutustua jalon harrastuksemme yhteen osa-alueeseen ja saada uusia mukavia kokemuksia. Kaikkia autetaan, kaikki auttavat ja kaikki mukaan!

Ja tietysti parhaat palkitaan kauden päätteeksi seuran lipunlaskussa! Mikä on paras…sarjoja on monia ja yllätyspalkintoja luvassa!

Ilmoittautumiset ja maksut Suomisport-palvelussa

LPS:n junioritoiminta kantaa Olympiakomitean tähtimerkkiä.

Olympiakomitean tuottama Suomisport on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu missä voit yhdellä Sportti-id:llä hoitaa asiointia yli 1600 urheiluseurassa, nyt myös Lahden Purjehdusseurassa. Suomisport toimii tietokoneella tai näppärästi ilmaisella mobiilisovelluksella, jonka voi ladata Google Playsta tai App Storesta.

Suomisportissa jokainen hallitsee itse omia tietojaan. Liikkujien ja urheilijoiden tieto kertyy heidän omalle sporttitililleen tietosuojalain edellytysten mukaan. Yksi kirjautuminen, lukuisat palvelut. Liikkujat ovat palvelussa ainoastaan yhden kerran, näin osallistumisdata on luotettavaa. Sporttitilin luotuaan liikkuja voi hallinnoida 130 liikuntalajin palveluja sekä omia että lastensa harrastuksia.

Lisätietoja palvelusta Suomisportin sivuilta