Viikkoharjoitukset

Alkeisryhmä Vihreät

Vihreät on vasta-alkajien ryhmä, jossa ei aikaisempaa purjehduskokemusta tarvitse olla. Harjoittelemme jollan käsittelyä, purjehduksen perusteita ja turvallisen vesillä liikkumisen taitoja. Etenemme askel-askeleelta helposta vaikeampaan.

Seura tarjoaa kaikille tarvittavat välineet, kuten pelastusliivit ja jollat. Ryhmä aloittaa harjoittelun heti toukokuussa, mutta mukaan ehtii myöhemminkin.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17:00 Myllysaaressa. Kausi jatkuu syyskuun loppuun asti.

Hinta: 150€

Harrasteryhmä Siniset

Sinisten kausi alkaa kertaamalla purjehduksen perusteita ja harjoittelemalla jollan käsittelyä. Osalle uutena harjoitteluun tulee jatkopinnan käyttäminen. Tavoitteena on jollan käsittely itsenäisesti kovemmassakin kelissä.

Ryhmässä voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita Optimisti- ja Zoom8-jollilla.

Ryhmä kokoontuu toukokuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:00 Myllysaaressa, kesäkuusta eteenpäin maanantaisin ja torstaisin. Kausi jatkuu syyskuun loppuun asti.

Hinta:  300€ / kausi (150€ / ½ kausi)
Kalustomaksu: 50€ / kausi

Kilpapurjehdus Mustat

Kilpapurjehdusryhmä on harrastanut purjehdusta jo pidempään ja jatkaa harrastusta aktiivisesti kilpailemalla. Harjoituksissa käytetään pääasiassa purjehtijoiden omia veneitä. Tarvittaessa seuralta voi vuokrata jollan kesän harjoituksiin (50€/kausi).

Kauden aikana harjoituksista, kilpailuista ja muista yleisistä asioista infotaan suljetussa LPS Mustat facebook-ryhmässä.

Ohjattuja harjoituskertoja on kaksi kertaa viikossa, toukokuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin, kesäkuussa maanantaisin ja torstaisin klo. 17:00-19:00 Myllysaaressa.

Hinta:  400€

Ilmoittautuminen viikkoharjoitusryhmään