Viikkoharjoitukset

Alkeisryhmä Vihreät

Vihreät on vasta-alkajien ryhmä, jossa ei aikaisempaa purjehduskokemusta tarvitse olla. Harjoittelemme jollan käsittelyä, purjehduksen perusteita ja turvallisen vesillä liikkumisen taitoja. Etenemme askel-askeleelta helposta vaikeampaan.

Seura tarjoaa kaikille tarvittavat välineet, kuten pelastusliivit ja jollat. Ryhmä aloittaa harjoittelun heti toukokuussa, mutta mukaan ehtii myöhemminkin.

Kesäkuussa treenataan tiistaisin, klo 17.00-19.00. Kausi jatkuu syyskuun loppuun asti.

Hinta: 150€ / kausi

Harrasteryhmä Siniset

Sinisten kausi alkaa kertaamalla purjehduksen perusteita ja harjoittelemalla jollan käsittelyä. Osalle uutena harjoitteluun tulee jatkopinnan käyttäminen. Tavoitteena on jollan käsittely itsenäisesti kovemmassakin kelissä.

Ryhmässä voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita Optimisti- ja Zoom8-jollilla.

Kesäkuusta eteenpäin treenit pidetään maanantaisin ja torstaisin klo 14.00-16.00. Kausi jatkuu syyskuun loppuun asti.

Hinta:  300€ / kausi
Kalustomaksu: 50€ / kausi

Kilpapurjehdusryhmä Mustat

Kilpapurjehdusryhmä on harrastanut purjehdusta jo pidempään ja jatkaa harrastusta aktiivisesti kilpailemalla. Harjoituksissa käytetään pääasiassa purjehtijoiden omia veneitä. Tarvittaessa seuralta voi vuokrata jollan kesän harjoituksiin normaalilla kalustomaksulla (50€/kausi).

Kauden aikana harjoituksista, kilpailuista ja muista yleisistä asioista infotaan suljetussa LPS Mustat facebook-ryhmässä.

Ohjattuja harjoituskertoja on kaksi kertaa viikossa, kesäkuusta alkaen maanantaisin ja torstaisin klo 12.00-14.00.

Hinta:  400€

Keskiviikkokisat

Osa purjehdustaidon oppimisesta tulee kilpailujen kautta. Koko seuran yhteiset Keskiviikkokisat on loistava mahdollisuus oppia lisää taitoja kavereiden kanssa, saada kokemuksia veneen hallinnasta tai kilpailla kaveria vastaan. Tämä on helppo tapa tutustua jalon harrastuksemme yhteen osa-alueeseen ja mukavia kokemuksia. Kaikkia autetaan, kaikki auttavat ja kaikki mukaan!

Ja tietysti parhaat palkitaan kauden päätteeksi seuran lipunlaskussa! Mikä on paras…sarjoja on monia ja yllätyspalkintoja luvassa!

Kesäkuusta alkaen keskiviikkoisin klo 17.00-19.00 (veneet siis valmiina vesille lähtöön klo 17.00). Aikataulu voi venyä, tuulista riippuen… Erillistä ilmottautumista ei tarvita, riittää kun tulet paikalle ja kerrot valmentajille osallistuvasi.

Ilmoittautuminen viikkoharjoitusryhmään