Lasten purjehduskoulu

Lasten purjehduskoulut kesäkuussa 2024 Myllysaaressa.

Purjehduskoulun hinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Klikkaa alta sopiva kurssi ja ilmoittaudu mukaan Suomisportissa.

Myllysaaripäivänä tarjous, purjehduskouluvaraus -20 %. Tarjous voimassa 9.6.2024 asti

Lasten purjehduskoulu 3.-6.6.2024, ilm päättynyt

Lasten purjehduskoulu 10.-13.6.2024, ilm päättynyt

Lasten purjehduskoulu 17.-20.6.2024

Lahden Purjehdusseuran lasten purjehduskoulussa opitaan purjehtimisen perusteet lyhyen kurssin aikana mukavalla ja turvallisella tavalla. Kurssi kestää neljä aamupäivää ja sisältää opetuksen lisäksi vakuutuksen, diplomin sekä kahdet viikkoharjoitukset purjehduskoulun jälkeen. Purjehduskoulut järjestetään aamupäiväryhminä klo 9 – 12.30 maanantaista torstaihin Myllysaaressa Lahdessa.

Purjehduksen voi aloittaa 6-7 vuoden iässä. Kurssi sopii noin 7-13 vuotiaille. Uimataito 25m, jotta lapsi on sinut veden kanssa eikä pelkää sitä. Ryhmät järjestetään, kun siihen on ilmoittautunut vähintään 4 kurssilaista. Suurin ryhmäkoko on kuitenkin 12.

Kurssin ajaksi saat meiltä jollaliivin ja jollan käyttöösi. Mukaasi tarvitset: säänmukainen ja liikunnallinen varustus, uimapuku ja pyyhe, juomapullo, vaihtovaatteet, hattu ja aurinkorasva sekä paljon kesäfiilistä ja seikkailumieltä!

Vuonna 2024 kurssin hinta 140 €. Hinta sisältää kurssin lisäksi diplomin ja kahdet viikkotreenit purjehduskoulun jälkeen.

Lisätiedot toiminnasta: Kauden 2024 pääohjaaja Roope Tervonen 044 200 7140, roopetervonen@gmail.com sekä Junioritoimikunnan pj, Mirja Kreander, mirja.kreander@gmail.com

Ilmoittautumiseen, jäsenyyteen ja maksuihin liittyvissä asioissa palvelee seuran toimisto

Ilmoittautumiset ja maksut Suomisport-palvelussa

LPS:n junioritoiminta kantaa Olympiakomitean tähtimerkkiä.

Olympiakomitean tuottama Suomisport on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu missä voit yhdellä Sportti-id:llä hoitaa asiointia yli 1600 urheiluseurassa, myös Lahden Purjehdusseurassa. Suomisport toimii tietokoneella tai näppärästi ilmaisella mobiilisovelluksella, jonka voi ladata Google Playsta tai App Storesta.

Suomisportissa jokainen hallitsee itse omia tietojaan. Liikkujien ja urheilijoiden tieto kertyy heidän omalle sporttitililleen tietosuojalain edellytysten mukaan. Yksi kirjautuminen, lukuisat palvelut. Liikkujat ovat palvelussa ainoastaan yhden kerran, näin osallistumisdata on luotettavaa. Sporttitilin luotuaan liikkuja voi hallinnoida 130 liikuntalajin palveluja sekä omia että lastensa harrastuksia.

Lisätietoja palvelusta Suomisportin sivuilta