Naumin purjehdusleiri

”Vauhdikas regatta, elämyksellinen leiriretki, purjehdusta, uintia & saunaa, kavereita, iltanuotio, kioskin herkkuja, perjantain disco…” Näistä on Naumin leiri muun muassa tehty.

8.-13.7.2019

Lahden Purjehdusseuran perinteinen ja SPV:n virallinen alueleiri järjestetään Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Leiri on tarkoitettu 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Leirin päätteeksi voi osallistua optareiden kansallisiin kadettikisoihin 12.-13.7. Ilmoittautumislomake kisoihin löytyy täältä.

Leirillä opit purjehtimisen ja turvallisen vesillä liikkumisen perusteet yhdessä kavereiden kanssa. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Pidempään purjehtineille sekä kilpaileville on omat ryhmät ja ohjaajat.

Leirillä majoitutaan omaan tai kaverin kanssa yhteiseen telttaan. Ruokailut tapahtuvat leirikeskuksen ruokalassa, jossa meillä on oma kokki.

8.-11.7. valmentamassa on SPV:n Laura Santala. Leiripäällikkönä toimii Milja Lusila. Leiriä ovat järjestämässä leiripäällikön, ohjaajien ja valmentajien lisäksi myös vapaaehtoiset vanhemmat.

Osoite

Naumin leirialue, Naumintie 232, 19310 Karilanmaa

Hinta

250€, seuran jäsenet 230€. Sisaralennus -20€

Leirimaksu sisältää päivittäin kaksi lämmintä ateriaa, aamiaisen sekä iltapalan. Osallistujat liitetään automaattisesti LPS:n jäseniksi ja ovat vakuutettu Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton kautta.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumiskaavakkeella. Leirikirjeen yhteydessä lähetämme laskun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi leirillä. Ilmoittautuminen leirille 24.6. mennessä!

Peruutukset

Osallistumisen peruutukset 2 viikkoa ennen leirin alkua kustannuksetta, 1-7 pv ennen kurssin alkua peritään puolet leirimaksusta, tämän jälkeen koko maksu.

Ilmoittautuminen Naumin purjehdusleirille
Ilmoittautuminen vapaaehtoisohjaajaksi Naumin leirille