Naumin purjehdusleiri

10.-15.7.2023 – KATSO ALTA LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

”Vauhdikas regatta, elämyksellinen leiriretki, purjehdusta, uintia & saunaa, kavereita, iltanuotio, kioskin herkkuja, perjantain disco…” Näistä on Naumin leiri muun muassa tehty.

Lahden Purjehdusseuran perinteinen purjehdusleiri järjestetään Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Leiri on tarkoitettu 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille, kenellä on 25m uimataito.

Leirillä opit purjehtimisen ja turvallisen vesillä liikkumisen perusteet yhdessä kavereiden kanssa. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Pidempään purjehtineille sekä kilpaileville on omat ryhmät ja ohjaajat.

Leirillä majoitutaan omaan tai kaverin kanssa yhteiseen telttaan. Ruokailut tapahtuvat leirikeskuksen ruokalassa, jossa meillä on oma kokki.

Leiriä ovat järjestämässä leiripäällikön, ohjaajien ja valmentajien lisäksi myös vapaaehtoiset vanhemmat.

Lisätiedot toiminnasta: Junioritoimikunnan pj, Mirja Kreander, mirja.kreander@gmail.com

Ilmoittautumiseen, jäsenyyteen ja maksuihin liittyvissä asioissa palvelee seuran toimisto

Osoite

Naumin leirialue, Naumintie 232, 19310 Karilanmaa

Hinnat vuodelle 2023

Hinta 300 €

LPS jäsenhinta 280 € (sisaralennus 30 €)

Leirimaksu sisältää päivittäin kaksi lämmintä ateriaa, aamiaisen sekä iltapalan. Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistujat liitetään vähintään leirin ajaksi LPS:n jäseniksi ja ovat vakuutettu Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton kautta.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset ja maksut Suomisport-palvelussa.

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN!

Peruutukset

Osallistumisen peruutukset: 14 päivää ennen leirin alkua (koko leirimaksu palautetaan), 7-13 pv ennen kurssin alkua peritään puolet leirimaksusta, tämän jälkeen koko maksu.

Suomisport-palvelu

LPS:n junioritoiminta kantaa Olympiakomitean tähtimerkkiä.

Olympiakomitean tuottama Suomisport on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu missä voit yhdellä Sportti-id:llä hoitaa asiointia yli 1600 urheiluseurassa, nyt myös Lahden Purjehdusseurassa. Suomisport toimii tietokoneella tai näppärästi ilmaisella mobiilisovelluksella, jonka voi ladata Google Playsta tai App Storesta.

Suomisportissa jokainen hallitsee itse omia tietojaan. Liikkujien ja urheilijoiden tieto kertyy heidän omalle sporttitililleen tietosuojalain edellytysten mukaan. Yksi kirjautuminen, lukuisat palvelut. Liikkujat ovat palvelussa ainoastaan yhden kerran, näin osallistumisdata on luotettavaa. Sporttitilin luotuaan liikkuja voi hallinnoida 130 liikuntalajin palveluja sekä omia että lastensa harrastuksia.

Lisätietoja palvelusta Suomisportin sivuilta